Ajankohtaista

Taidematka Ahvenanmaalle 27.-28.4.2024 – loppuunmyyty!

Andersudden

VirVan taidejaos tarjoaa nyt mahdollisuuden tutustua miljonääri Anders Wiklöfin yksityiseen taidekokoelmaan Andersuddenissa. Matkaan lähdetään lauantaiaamuna 27.4. siten, että ehditään Turusta lähtevään aamulaivaan. Laivalla nautimme premiumaamiaisen. Maarianhaminaan laina saapuu iltapäivällä. Hotelliin kirjautumisen jälkeen suuntaamme Andersuddeniin, jossa tutustumme oppaan ja toivottavasti myös Anderssin johdolla hänen pohjoismaiden suurimpaan yksityistaidekokoelmaansa. Vierailun jälkeen nautimme kolmen ruokalajin illallisen hotellilla.

Sunnuntaina tutustumme Kastelholman alueeseen ja vierailemme Smakbyn tislaamossa. Tulomatkalla nautimme jälleen monipuolisesta laivan buffesta. 

Matkan hinta virvalaisille 250€ sisältäen kaiken yllä mainitun.  Matkan tarkemman ohjelman ja ilmoittautumislinkin löydät taidejaoksen sivuilta. 

 

 

 

Ajankohtaista

maauimala happo 2300px

Tampereen maauimalan kausimaksut myynnissä

Uintijaoksen sivuilta löytyy nyt valikoimassa maauimalan kausiranneke sekä 5x kertakäynti-paketti. Palvelut toimitetaan sähköpostilla qr-koodina ja koodi ladataan rannekkeelle maauimalan lipunmyynnissä. Rannekkeen saat joko VirValta tai …

Lue lisää
normal tornavansairaala

Lähde mukaan Lakeuden kiertomatkalle 31.8.

Nyt on oiva mahdollisuus lähteä Lakeuden kiertomatkalle tutustumaan mm. Törnävän vanhan sairaalan alueeseen. Opastetun kävelykierroksen aikana kuullaan ja nähdään  entisen psykiatrisen sairaalan historiaa sekä tutustutaan …

Lue lisää
Sieppaa

Ostoetu virvalaisille Finlaysonilla

Lue lisää
Vieritä ylös