Alennukset ja edut

Alennukset ja edut

Henkilökunta-alennukset yksityisten yritysten palveluissa

VirVan jäsenet saavat alennusta seuraavien palveluntuottajien palveluista näyttämällä henkilökorttinsa tai muulla palvelun tarjoajan ilmoittamalla tavalla. 

Alla olevat tiedot perustuvat yritysten omiin ilmoituksiin, eikä VirValla ole niihin osuutta. Listaa päivitetään ja täydennetään tarpeen mukaan.  

Liikuntapalvelut

ELIXIA tarjoaa 15 %:n henkilöstöedun Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijöille. Käytä etukoodia ”750p2460rpt5 ” liittymistilanteessa saadaksesi edun käyttöösi! Jos olet jo ELIXIAn jäsen ja sinulla on etu käytössäsi, ei sinun tarvitse tehdä mitään, etu säilyy sinulla. Jos taas olet ELIXIAn jäsen, mutta et ole ottanut etua käyttöön, ota yhteys asiakaspalvelu@elixia.fi. Tutustu etuun tästä.  

FIT TAMPELLA tarjoaa Pirhan työtekijöille asiakkuuksista 15 %:n alennuksen ja aloitusetuna ensimmäiset 4 viikkoa puoleen hintaan. Hinnasto löytyy  osoitteesta https://www.tampella.ole.fit/hinnasto. Lisäksi Fit Tampella tarjoaa kaikille uusille asiakkaille veloituksettoman kartoituskäynnin personal trainerin kanssa (sis. Inbody-mittauksen ja lähtötilanteen kartoituksen).  Myös InBody-mittaukset Pirhan työntekijöille puoleen hintaan 25 € (norm. 49 €). Fit Tampella on uniikki ja moderni kuntokeskus hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Palveluihin kuuluvat kuntosali 24/7, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, personal trainer-  ja ravintovalmennuspalvelut sekä smoothie bar. Tutustu lisää: https://www.tampella.ole.fit/fit-tampella 

STUDIO BALANCE haluaa tarjota asiakkailleen parempia valintoja liikunnan ja ravinnon suhteen. Pirhalaiset saavat palveluista 10 %:n alennuksen. Tarjolla on joogatunteja, pilatesta ja muuta pienryhmäliikuntaa sekä ryhmä painonhallintaan. Pienryhmässä halutaan varmistaa, että jokainen asiakas tekee liikkeet oikein. Studio sijaitsee Hervannassa.  Lisää tietoa ja yhteystiedot löydät  Studio Balance  

Hyvinvointiliikunta- ja tanssistudio TANSSITTAVA tarjoaa VirVan jäsenille -10% alennuksen kaikista aikuisille suunnatuista hyvinvointiiliikunta- ja tanssikursseista. Tunteja järjestetään Härmälänrannassa ja Pirkkalassa. Käytäthän ilmoittautuessasi koodia VIRVA10. Meillä voi maksaa myös liikuntasaldolla, ilmoittauduthan siinä tapauksessa sähköpostitse toimisto@tanssittava.fi. Lisätietoa kursseistamme löydät täältä: www.tanssittava.fi

Silmälasit ja optikkopalvelut

SYNSAM tarjoaa VirVan jäsenille ja heidän perheilleen piilolaseista ja aurinkolaseista 25 %:n alennuksen sekä silmälaseista 30 %:n alennuksen. Lisäksi Synsam tarjoaa 20 %:n alennuksen Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Mainitse asioinnin aluksi, että olet VirVa ry:n jäsen / perheenjäsenesi on jäsen, ja saat edut käyttöösi. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä.

TAMPEREEN ASEMA-OPTIIKKA (Rautatienkatu 14, Tampere) antaa 20 %:n alennuksen silmälaseista Pirhan henkilökunnalle ja henkilökunnan perheenjäsenille. Liikkeessä tehdään myös korjauksia, metallijuotoksia, titaanijuotoksia ja vaihdetaan tarvittaessa vanhat linssit uusiin kehyksiin tai päinvastoin. Myynnissä myös omien silmälasien päälle laitettavat polaroid-aurinkolasit.  

CITYKATSE  (os. Tuomiokirkonkatu 15) tarjoaa optometristisiä palveluja (näöntutkimukset, piilolasisovitukset, silmänpaineen mittaukset) sekä silmälasien valmistus- ja korjauspalveluja. Linssien hionta kehyksiin tapahtuu liikkeessä, joten esimerkiksi uusien linssien vaihto/hionta omiin entisiin kehyksiin onnistuu ja toimitusaikamme ovat nopeat. VirVan jäsenet saavat normaalihintaisista kehyksistä ja linsseistä, sekä aurinkolaseista -20% alennuksen. Ajanvaraus näöntutkimusta varten löytyy  www.citykatse.fi

Ravintola- ja majoituspalvelut

IKAALISTEN KYLPYLÄ (Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen) tarjoaa Pirhan työntekijöille alennuksia majoituksesta sekä kylpyläpalveluista. Kaikki alennushinnat löydät tästä esitteestä

NORLANDIA TAMPERE HOTELLI (Biokatu 14) Cafe Care tarjoaa Pirhan työntekijöille sopimushintaisia lounaita: buffet-lounas 12 €, keittolounas 8,50 €. Lisäksi hotelli tarjoaa henkilökunnalle sopimushintaisia huoneita: 95 €/ yhden hengen huone /vrk, 110 €/ kahden hengen huone /vrk, 125 €/ kolmen hengen huone /vrk. Sopimushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Huonehintaan sisältyy aamiainen, asiakassauna ja Wi-Fi. Sopimushintaiset huoneet tulee varata suoraan hotellista joko sähköpostilla tampere@norlandia.com tai puhelimitse 050-384 4400.

SCANDIC AULANKO, SCANDIC EDEN NOKIA JA SCANDIC LAAJAVUORI tarjoavat virvalaisille 20 %:n alennuksen kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pois lukien sesonkiajankohdat 25.12.6.1., viikot 8–9, pääsiäinen, heinäkuu ja viikot 4243). Etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa henkilökorttia näyttämällä. Etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. 

Kultasepänliikkeet

KALEVAN KELLO tarjoaa 15 %:n henkilökuntaedun pirhalaisille. Alennus koskee lähes kaikkia myymälän normaalihintaisia tuotteita (lukuun ottamatta töitä, tarjouksia, varaosia sekä puu- ja vintagetuotteita). Tuotteita myös postitse ennakkomaksua vastaan. Kalevan Kello on yksityinen ja perinteinen kello- ja kultasepänliike Tampereen keskustassa. Parasta aikaa vuodesta 1977. Toiminnan perustana ovat pitkät asiakassuhteet, ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökunta sekä laadukas, monipuolinen tuotevalikoima. Tampereen keskustassa sijaitsevan kivijalkaliikkeen lisäksi löydät Kalevan Kellon myös verkkosivuilta, Facebookista ja Instagramista. 

CITY KULTA tarjoaa Pirhan henkilökunnalle 22 %:n edun normaalihintaisista tuotteista sekä Ideaparkin että Ratinan myymälöissä.  

Terveys ja hyvinvointi

MYFASCIA MyFascia Tampereen ja Pirkkalan terapeutit haluaa tarjota edun -10% VirVan jäsenille MyFascia-hoidoista. Edun saat kirjoittamalla lisätietokenttään koodin VIRVA10. Meillä käy myös smartum, edenred ja e-passi.

RESPECTA (Kelloportinkatu 1) tarjoaa 10 %:n alennuksen kaikille Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijöille vuoden 2023 loppuun asti (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin). Alennus koskee kaikkia itse ostettavia tuotteita ja palveluita. Myymälästä löydät päivittäiset apuvälineet, pyörätuolit, kävelytelineet, kompressiotuotteet, nilkka-, polvi- ja rannetuet sekä valmistettavat tuotteet, kuten yksilölliset tukipohjalliset, -kengät ja myös turvakengät. Ajanvaraukset yksilöllisille tuotteille osoitteesta www.respecta.fi/ajanvaraus tai numerosta 0207 649 749. Myymälä on auki arkisin kello 12.00–16.00. Ajanvarauksella palvelut arkisin kello 8.00–16.00. Saatavilla on myös neuvontaa ja koulutuksia ryhmille. Respectan Tampellan toimipisteeseen on mahdollista sopia tutustumiskäynti, ja neuvottelutilaa voi varata myös oman kokouksen tai koulutuksen järjestämiseen (n. 10 hlö). Tiedustelut ja tilavaraukset Respectan Tampereen myymälästä 040 3488 522 tai sähköpostilla asiakaspalvelu.tampere@respecta.fi.

HIUSSTUDIO JOY on kahden ystävyksen vuonna 2013 perustama parturi-kampaamo Tampereen keskustassa, aivan Tampere Talon kupeessa, jossa hiuksistasi huolehtii viiden hiusammattilaisen tiimi. Lisäksi palveluihimme kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta.

K a m p a a m o TUTUSTUMISETU -15% palvelusta arkisin. Edun saat kirjoittamalla lisätietokenttään TAYS15. (voimassa toukokuun loppuun 2023) ja jatkuva -10% palvelusta. Edun saat kirjoittamalla lisätietokenttään TAYS10. (Ei voi käyttää meikkeihin, kampauksiin tai hiustenpidennyksiin.)

H i e r o n t a TUTUSTUMISETU -15% 60 minuutin hieronnasta. Edun saat kirjoittamalla lisätietokenttään TAYS15.
Meille käy myös EPASSI hierontoihin.

Etätyövälineet

VirVa ry on neuvotellut työntekijöilleen henkilökunta-alennuksia etätyötä helpottavista kalusteista. Voit tutustua tarjouksiin linkeistä. Tietoa etätyön verovähennyksistä verottajan sivuilla

KINNARPS tarjoaa 15 %:n alennuksen Shoutletin tuotteista. Etu on voimassa 30.10.2023 saakka.  Shoutletissa myydään esimerkiksi käytettyjä työtuoleja, vierastuoleja, työpöytiä ja muita kalusteita. Lisätietoa tarjouksesta löydät osoitteesta   https://mailchi.mp/64eacaa74f76/paranna-kotitoimistosi-ergonomiaa-13506116 

Muut

Bucket Bar&Minigolf  (Hämeenkatu 10) tarjoaa minigolfkierroksen 7€ hintaan (normaali 12€), koskee myös perheenjäseniä

Vieritä ylös